Fa'atonu Fa'amatalaga o tupe maua a le AGR.VA telefoni po'o fa'aaliga 11-Iul-19 8:00am GMT

Vienna Iul 15, 2019 (Thomson StreetEvents) - Fa'asa'o Fa'amaumauga a Agrana Beteiligungs AG tupe maua telefoni po'o fa'amatalaga Aso Tofi, Iulai 11, 2019 ile 8:00:00am GMT

Tama’ita’i e ma alii, faafetai mo lo outou tutu mai.O aʻu o Francesca, o lau faʻalapotopotoga a le Chorus Call.Faʻafeiloaʻi, ma faʻafetai mo le auai i le AGRANA conference call i luga o faʻaiʻuga mo Q1 2019/2020.(Fa'atonuga a le Pule)

Ou te fia liliu atu nei le konafesi ia Hannes Haider, e nafa ma Investor Relations.Fa'amolemole alu i luma lau susuga.

Ioe.Taeao manuia, tama'ita'i ma ali'i, ma fa'afeiloa'i i le telefoni a le AGRANA e fa'ailoa mai ai a tatou fa'ai'uga mo le kuata muamua o le '19-'20.

E to'a 3 mai le to'a 4 o le matou Komiti Fa'afoe.O Mr. Marihart, lo tatou Ofisa Sili o Pulega, o le a amataina le folasaga i se folasaga taua;ona avatu ai lea e Mr. Fritz Gattermayer, le matou CSO, le tele o lanu i vaega uma;ona tuʻuina atu lea e le CFO, Mr. Büttner, faʻamatalaga tau tupe i auiliiliga;ma mulimuli ane, toe fa'ai'u le Ofisa Sili o Pulega i se vaaiga mo le tausaga fa'apisinisi o lo'o totoe.

E tusa ma le 30 minute le faʻaaliga, ma o loʻo avanoa le faʻamatalaga e faʻatatau i la matou valaau i luga o la matou upega tafaʻilagi.A mae'a le folasaga, o le a fiafia le Komiti Fa'afoe e tali au fesili.

Ioe.Taeao manuia, alii ma alii.Fa'afetai mo le 'auai mai i la matou fonotaga i le matou kuata muamua o le '19-'20.

E tusa ai ma tupe maua, e 638.4 miliona Euro, o lona uiga e 8 miliona le EUR i luga aʻe o le kuata muamua o le tausaga talu ai.Ma EBIT-poto, matou te maua EUR 30.9 miliona, o le EUR 6.3 miliona laʻititi nai lo le kuata muamua o le tausaga talu ai.Ma o le EBIT ua paʻu i lalo ma le 4.8% faʻatusatusa i le 5.9% mulimuli ane.

O lenei kuata muamua o loʻo faʻaalia e ala i le faʻaaogaina atoatoa o le malosi i totonu o le matou Aschach cornstarch plant i Austria ma le siʻitia o tau o le ethanol, ma o le EBIT o le Starch vaega e 86% i luga aʻe o le tausaga talu ai.

I luga o le vaega o Fualaau aina, o tau e tasi e fesoʻotaʻi ma mea mataʻutia i le pisinisi o sauniuniga o fualaau 'aina na tausia le EBIT o le vaega i lalo ifo o le kuata muamua o le tausaga, ma o le EBIT leaga o le Sugar e faʻatusatusa i lenei kuata muamua ma le lelei o le kuata muamua i le tausaga mulimuli. tausaga.

O le vaevaeina o tupe maua i vaega o loʻo faʻaalia ai, i le aotelega, o le 1.3% o le siʻitia o loʻo tuʻuina atu i se tupe maua mafolafola i le itu o Fualaau, faʻatasi ai ma le 14.5% i le Starch ma le faʻaititia o le 13.1% i le Sugar itu atoa i le EUR 638.4 miliona.

O le vaega o le Sugar na faaitiitia e tusa ai ma lea atinae i le 18.7% ma le Starch na siitia mai le 28.8% i le 32.5% ma o loo i ai foi se faaitiitia laitiiti mo le vaega o fualaau aina suamalie mai le 49.5% i le 48.8%.

I le itu o le EBIT, o le mea e sili ona mataʻina o le vaega o Sugar na liliu mai le faʻaopoopoina o le EUR 1.6 miliona i le faʻaititia o le EUR 9.3 miliona.E pei ona taʻua, e toetoe lava a faaluaina le Starch EBIT, ma o loʻo i ai se faʻaititia o le 14.5% i le EBIT o le Fua, o lona aofaʻi i le EUR 30.9 miliona.O le EBIT margin i Fua e 7%.I le Starch, na toe maua mai le 5.5% i le 8.9%.Ma i Sugar, na liua i le toesea.

Va'aiga fa'afaigaluega mo taimi pupuu.Matou te sili atu pe itiiti ifo tutusa i le kuata 1 i le tausaga talu ai ma le EUR 33.6 miliona.I Sugar, na o le EUR 2.7 miliona na matou faʻaaluina.I le Starch, o le vaega a le leona ma EUR 20.8 miliona, aemaise lava e tusa ai ma galuega tetele;ma i Fualaau, EUR 10.1 miliona.I auiliiliga, i Fua, o loʻo i ai se laina lona lua o gaosiga i le fale fou i Saina o loʻo fausia.O lo'o iai fo'i laina fa'aopoopo fa'aopoopo i la tatou nofoaga i Ausetalia ma Rusia, ma o lo'o iai fo'i se fale su'esu'e fou mo le atina'eina o oloa ile fale gaosi Mitry-Mory i Farani.

I luga o le Starch, o loʻo faʻaauau pea le faʻaluaina o le saito masoa i Pischelsdorf ma o loʻo i ai nei i le vaega mulimuli.Ioe, o le a amata i le faaiuga o le tausaga.Ma o le faʻalauteleina o le fale gaosi meaʻai i Aschach na mulimulitaʻia le faʻaopoopoga o le [rent] i le tausaga talu ai.O lea la ua matou fa'ateleina oloa fa'aopoopo i le tau e ala i le fa'alauteleina lea o le fale gaosi mea e maua mai ai masoa.Ma o loʻo iai foʻi faiga e mafai ai e matou i luga o le upega tafaʻilagi a Aschach ona faʻagaoioia atili le gaosiga o sana faʻapitoa ma faia - ia faʻafaigofie le suiga mai le tasi ituaiga i le isi.

I le itu Sugar, o loʻo matou faʻamaeʻaina le faleteuoloa fou mo oloa maeʻa i Buzau, i Romania, ma o loʻo matou teufaafaigaluegaina foi centrifuges fou i la matou fale Czech i Hrušovany e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le malosi.

O lea la ou te tuʻuina atu i laʻu paaga, Mr. Gattermayer, o le a tuʻuina atu ia te oe nisi faʻamatalaga i na maketi.

Fritz Gattermayer, AGRANA Beteiligungs-Aktiengesellschaft - Ofisa Sili o Fa'atauga & Sui o le Komiti Fa'afoe [4]

Faafetai lava.Oa mai le ataeao.Amata i le vaega Fualaau aina.E tusa ai ma le sauniuniga o fualaau aina, ua manuia le puipuia e le AGRANA lona tulaga pe mafai foi ona puipuia lona tulaga i maketi tumu a Europa, ma Amerika i Matu.Sa fa'aauau pea ona taula'i atu i la matou fa'avasegaga i vaega e le o ni susu e pei o falefalaoa, aisakulimi, 'au'aunaga mea'ai, ma isi mea fa'aopoopo fa'atasi ai ma le tele o voluma ma tagata fa'atau.Ma o le gafataulimaina o loʻo avea pea ma taulaiga autu ma suʻesuʻeina o meaʻai, foʻi, ma na matou maua - o le tele o oloa o loʻo faʻalauiloaina i vaega uma o oloa e pei o ni meaʻai vave, maloloina mo le va o taumafataga ma isi.

E tusa ai ma fualaau aina suamalie, le siosiomaga maketi, sa i ai le manaoga mo le sua apu o loʻo faʻaauau pea ona mautu.O oloa na maua mai le gaosiga o le tautotogo o loʻo i ai nei na faʻamanuiaina ma faʻatau atu.Sa lelei tele a matou faʻatauga faʻatau atu i le Iunaite Setete ma o le tuʻuina atu o le sua berry e faʻatumauina mai le faʻatoʻaga 2018 ma o se vaega foʻi mai le 2019 faʻatoʻaga ua sili atu pe itiiti foi le maeʻa.

E tusa ai ma tupe maua, o tupe maua a le vaega Fualaau aina e sili atu pe itiiti ifo le mautu ile EUR 311.5 miliona.E tusa ai ma tapenaga o taumafa, o tupe maua na fa'aalia ai se si'itia la'ititi ona o le si'itia la'ititi o le aofa'i o fa'atau.I le fa'atotonuga o galuega fa'apisinisi, o tupe maua na pa'u maualalo mai le tausaga talu ai ona o tau fa'atatau ona o le tau tumau o le apu o le 2018.

O le EBIT na maualalo ifo nai lo le tausaga talu ai.O le mafuaaga o lena mea na taoto i le pisinisi o le sauniaina o fualaau aina.Na iai a matou a'afiaga e feso'ota'i ma meafaitino i Mekisiko, aemaise lava mago ae fa'apea fo'i le fuala'au.Sa matou maua foi ona o le tele o fua o apu i Iukureini ma Polani ma Rusia sa maualalo ai le tau faatau atu mo apu fou i Iukureini, ma sa i ai foi a matou tau faaopoopo a le aufaigaluega.Ma o le EBIT i le pisinisi sua suamalie sa matua siitia i luga ma mautu i le maualuga o le tausaga muamua atu o le - tulaga o le tausaga talu ai.

E tusa ai ma le vaega o Starch, o le si'osi'omaga o maketi o fa'atauga o lo'o fa'aauau pea.Na matou ausia i vaega uma o oloa.Ole malosi ole suamalie ile isi itu, aemaise i Europa Tutotonu ma Europa i Sautesasae, o loʻo tumau pea le faʻaaogaina ma o le atinaʻeina o maketi e uiga i le isoglucose na faʻaauau pea ona faʻamalosia e le mamafa o le mamafa.O loʻo maualuga pea le tauvaga.Sa mautu le fuainumera o le fa'atauina o masoa fa'ale-aganu'u.O le tulaga o le sapalai o masoa o le cereal mo le pisinisi pepa a Europa ma fale laupapa ua fa'amalieina ua fa'amalieina ma ua toe fa'aopoopoina fo'i le aofa'i o vaega.

E tusa ai ma le ethanol, e maualuga tele a matou upusii ethanol.O le pisinisi paioehanol na faia se sao lelei i le taunuuga o le vaega o Starch.O upusii na lagolagoina e le le lava o sapalai, aemaise lava i Europa i Matu ma Sisifo, ma aʻafia foi i le le mautonu e uiga i le totoina o sana i le Iunaite Setete, ma ioe, o le tau foi o le ethanol na gaosia i le Iunaite Setete ma maua ai se aafiaga i le tuputupu ae maketi, foi.Ole galuega fa'aleleia ile numera o vaega na faia mo se fa'apuupuu sapalai fa'apea fo'i ile Iuni a Europa.

E tusa ai ma le vaega o meataumafa, sa tatau lava -- sa mafai ona fa'aauau pea le fa'atupula'ia o le mana'oga mo meataumafa e leai ni GMO ma o le mea lea na mautu ai tau ona o le fa'ateleina o voluma.

O le siata e sosoo ai o loʻo faʻaalia ai le atinaʻeina o tau o sana ma saito.E te va'ai i le itu taumatau, e sili atu pe itiiti sana ma saito i le tulaga tutusa.O le va i le va o sana, e masani lava, o saito e maualuga atu nai lo sana.Sa iai -- o lea [i luga o le saito] ma o lea ua tusa ma le EUR 175 i le tone.

Ae o le isi itu, pe a e toe foi i tua i ni nai tausaga i le 2006 ma le 2011, e te vaʻai i tulaga eseese ma o loʻo i ai nei le tulaga e pei o le 2016 ma le 2011, o le mea moni, sa i ai se fesuiaiga ma le faʻaogaina o maketi i totonu o le tausaga.Fa'aauau le tau o le ethanol ma le penisini, e te va'ai i le atina'e e pei ona ta'ua.O le tele o aafiaga o tau o le ethanol, sa i ai sa matou upusii i le aso 8 o Iulai o le EUR 658. I aso nei, e tusa ma le EUR 670. Ma o loʻo faʻaauau pea mo isi vaiaso ma masina.Matou te faʻamoemoe ma o lea e mafai ai ona matou faʻaauau - o lenei aʻafiaga mo a matou faʻaiʻuga o le a faʻaauau pea mo isi vaiaso.

O tupe maua mo le vaega Starch na siitia mai le EUR 180 miliona i le EUR 208 miliona.O le mafua'aga autu o le si'itia tele o tupe maua o le ethanol, sili atu le malosi o upusii a Platts.E le gata i lea, o oloa suamalie o lo'o pa'u i lalo tau, o le tupe maua na si'itia e ala i le fa'atau atu o voluma maualuluga.Na mafai ona matou totogia se vaega iina, o tau maualalo mo voluma maualuga.Ma e pei ona ou taʻua e uiga i masoa, sa mafai ona faʻaauau tupe maua ma faʻateleina a matou voluma.

Ma sa - o se aafiaga lelei foi o tupe maua mai meaai pepe na siitia mai i se tulaga maualalo ma o loo tatou agai i le itu saʻo.Matou te matua talitonu i lenei mataupu.

O le EBIT ua uma ona taʻua, na siitia i le 86% mai le 10 miliona i le 18.4 miliona tone (sic) [EUR 10 miliona i le EUR 18.4 miliona], ma na mafua mai i le maualuga tele o tau maketi o ethanol ma mai le tele o tupe maua i mea uma. isi vaega o oloa.

I le itu tau po'o tupe fa'aalu, o le maualuga o tau o mea fa'ato'aga mo fuala'au fa'ato'aga 2018 o lo'o tumau pea fa'aletonu mo tupe maua.Ma o le sao o tupe maua mai HUNGRANA na paʻu mai le EUR 4.7 miliona i le EUR 3.2 miliona, toese le EUR 1.5 miliona, ua matua aʻafia i le maualalo o le isoglucose ma mea suamalie.

Fa'aauau le vaega o Sugar.E tusa ai ma le siosiomaga o maketi, o loʻo luʻitau pea ma faigata tele.Ole tau ole maketi ole lalolagi e sili atu pe itiiti ile tulaga tutusa mo le masina talu ai.I le isi itu, o loʻo i ai sina faʻaleleia atili pe a faʻatusatusa i lenei 9-tausaga maualalo mo suka paʻepaʻe.Ia Aukuso 2018, e $303.07 i le tone ma o le 10-tausaga maualalo o le suka mata, sa ia Setema 2018, ma le 10 masina talu ai i le $220 i le tone.

E ese mai i le faʻamoemoe, o le laʻititi o le paʻu mo le maketi suka i tausaga 2018-'19, o le i ai o faʻamaumauga, aemaise lava i Initia, na mafua ai se tulaga faigata o maketi i le lalolagi.Ma FO Licht, o se tasi o kamupani faufautua autu, o loʻo faʻaalia se faʻaletonu laʻititi o gaosiga mo le faʻaiʻuga o le tausaga maketi suka 2018-'19.

Mo matou, e sili atu le taua o le maketi suka i Europa.O le maketi suka i le tausaga 2018-'19, na valoia seia oʻo ia Iulai 2018, o le gaosiga o le 20.4 miliona tone o suka ona o le mago o le tau i le taumafanafana talu ai, ae ui i lea, o le fua faatatau a le Komisi Europa mai ia Aperila 2019 o loʻo tuʻuina ai le gaosiga i. 7.5 miliona tone (sic) [17.5 miliona tone] o suka.

E tusa ai ma le tau o le suka ma le faiga o lipoti o tau talu mai le soloia o le suka, na matua paʻu le tau ma faʻaauau.Ia Aperila 2019, o le tau averesi na maua foi i le EUR 320 i le tone ma matou te faʻamoemoe o le a faʻaauau.O le isi si'itaga, e pei ona ou fai atu, o lo'o fa'amoemoe mo isi masina o lumana'i o le tausaga fa'atau suka 2018-'19.Ma o le isi aafiaga o loʻo i ai le tele pe itiiti ifo foi le maualalo o suka i le faaiuga o lenei tausaga, e pei ona ou faʻamoemoeina.

O le siata o lo'o soso'o e fa'aali atu ai ia te oe le fa'atauga o le suka mo le suka mata ma le suka pa'epa'e.Ma ua tatou vaʻaia, e pei ona ou taʻua muamua, o le 10 tausaga maualalo ma le 9 tausaga maualalo, ma o lea ua i ai le tau o le suka mata e tusa ma le EUR 240 i le tone, ma mo le suka paʻepaʻe o le EUR 284 i le tone, o lona uiga o le va. i le va o le suka paʻepaʻe ma le mata e naʻo le EUR 45 poʻo le EUR 44 ma o lona uiga o le faʻamamaina ma faʻapea foi le tauvaga i le va o le suka paʻepaʻe i le maketi o le lalolagi ma le suka faʻamamaina i totonu o le Iuni a Europa e matua faigata lava.

Ma o le siata e sosoo ai o loʻo faʻaalia ai le tau o lipoti faʻapea foʻi ma le #5 upusii ma le averesi - ma le London #5 ma le EU faʻamatalaga tau o loʻo i le EUR 404 ae sili atu pe itiiti foi e te vaʻaia talu mai Fepuari 2017, taumafanafana 2017, e sili atu pe itiiti le fa'amaopoopoina i le va o le #5 ma le tau masani a Europa mo le suka pa'epa'e ona o lenei sapalai tele, lea na gaosia i le 2017-2018, o lea ua i ai le matou voluma maualalo ma o lea e tatau ai ona avea lenei fa'atasiga i se tulaga maualalo.

E tusa ai ma tupe maua, ona o le mea lea na ou taʻua muamua, o tau maualalo, o le tupe maua na paʻu i lalo i le EUR 120 miliona, toese le 13%, ma o le mea lea o le faʻaititia o tau o le suka i le tausaga.Ma sa iai fo'i le tele o le suka sa fa'atau atu i vaega e le o mea'ai.Ma ona o lena mea, o le EBIT na alu ifo mai le EUR 1.6 miliona i lalo ole EUR 9.3 miliona ma o se faʻaititia na taʻua talu ai ona o le leiloa o voluma, maualalo voluma, ma i le isi itu, i le maualalo o tau suka, ae matou te fa'amoemoe o lo'o fa'atupula'ia i luga i se lumana'i lelei.

Faafetai.Taeao manuia, alii ma alii.O le faʻamatalaga tuʻufaʻatasia o tupe maua o loʻo faʻaalia ai le siʻitia o tupe maua o le 1.3%, e pei ona taʻua muamua, i le EUR 638.4 miliona.

O le EBIT e tusa ma le EUR 30.9 miliona o se faʻaitiitiga o le 16.5%.EBIT margin, 4.8%, faʻapea foi i lalo.Ma o le tupe mama mo le vaitaimi, EUR 18.3 miliona.Fa'atatau i tagata e umia sea a matua, EUR 16.7 miliona, fa'apea fo'i se fa'aitiitia tele.

Na siitia le taunuuga tau tupe i le 11.6%.Na maualuga atu a matou tupe tului ona o le maualuga o le averesi o aitalafu tau tupe.O le mea lea, o se faʻaleleia atili i le eseesega o tupe faʻaliliu o le 36%, i lalo i le EUR 1.6 miliona.O le fua faatatau o lafoga na matua maualuga lava i le 32.5%, e mafua ona o le le faʻaaogaina o lafoga faʻaulu i luma o lafoga i le Sugar lea na maua ai pea iʻuga lelei i le kuata muamua o le '18-'19 i Sugar.

O le fa'amatalaga tu'ufa'atasiga o tinoitupe o lo'o fa'aalia ai le fa'agaoioia o tinoitupe a'o le'i suia le tupe fa'afaigaluega o le EUR 47.9 miliona.E faʻatusatusa i le Q1 mulimuli.Sa i ai se aafiaga le lelei o le tinoitupe i suiga o tupe faavae faigaluega.Ole a'afiaga ole fa'atusatusa ile Q1 '18-'19 e to'ese [EUR 53.2 miliona], e mafua mai ile fa'aitiitiga o fa'amaumauga ile vaega ole Sugar ma le fa'aitiitiga maualuga o noataga e maua mai i le totogiina o tupe fa'aalu o le tausaga talu ai.O lea matou te fa'ai'u i tinoitupe fa'aaoga i gaioiga fa'agaioiga o le EUR 30.7 miliona.

Ole pepa paleni tu'ufa'atasi e leai ni suiga taua.O faailoga autu la, o le equity ratio e 58.2%, e talafeagai pea.Ole aitalafu ole aofaʻi ile EUR 415.4 miliona, e oʻo atu ai i le faʻaogaina o le 29.2%.

Ioe.Mulimuli ane, o se vaaiga i le tausaga atoa mo le AGRANA Group.E ui i le faʻaauau pea o luʻitau i le Sugar vaega, o le tupe faʻaalu a le vaega, o le EBIT o loʻo faʻamoemoe e faʻatupulaia tele, o lona uiga faʻaopoopo le 10% i le faʻaopoopoina o le 50% i le tausaga '19-'20, ma o tupe maua o loʻo faʻaalia e faʻaalia ai le tuputupu aʻe feololo. .

O la matou tupe fa'afaigaluega o lo'o i luga atu o le fa'aitiitiga o le EUR 108 miliona ma e tusa ma le EUR 143 miliona.E pei ona ou taʻua, o le mea autu o le faʻamaeʻaina o le malosi o le masoa saito i totonu o le matou Pischelsdorf plant.

Fa'amatalaga auiliili mo vaega tutusa.I le vaega o Fua'au, ua fa'amoemoe le AGRANA '19-'20 e fa'atupula'ia ai tupe maua ma le EBIT.O tapenaga o fuala'au 'aina, o lo'o i ai se tulaga lelei o tupe maua o lo'o va'ai i vaega uma o pisinisi, fa'aosofia i le si'itia o fa'atauga.O le EBIT e tatau ona atagia ai le maualuga ma le faʻatupulaia o tupe, e mafua ai le faʻaleleia atili o tupe maua i lea tausaga ma lea tausaga.

O le sua o fuala'au aina o lo'o fa'atumauina tupe maua ma le EBIT o lo'o fa'atatau i lenei tausaga atoa e fa'amautu i lenei tulaga maualuga o le tausaga ua mavae.

Vaega masoa.O iinei, matou te faʻamoemoeina se faʻaopoopoga tele o tupe maua ma maketi mo masoa e faʻamoemoeina e mautu ona o loʻo tumau pea le aʻafia o oloa saccharification e faʻavae i luga ole masoa i tau o suka i Europa, oloa faʻapitoa e pei o susu pepe poʻo masoa faʻalaʻau ma oloa e leai se GMO e tatau ona faʻaauau pea. fa'atupu fa'amalosiga lelei faifaipea.

O upusii maualuga mo le ethanol ua fa'ate'a talu ai nei le tulaga o tupe maua ma tupe maua.Ma a faʻapea o le fua o le seleselega o saito i le 2019 ma sina faʻaititia o tau o mea mataʻutia pe a faʻatusatusa i le lamala tausaga 2018, o le EBIT o le vaega o Starch e faʻamoemoe e faʻatupulaia tele mai le tausaga muamua.

Ole vaega ole Sugar, iinei AGRANA o loʻo faʻaalia pea se tupe maua maualalo i le faʻamoemoe o le faʻaauauina o luʻitau maketi maketi siosiomaga.O le faʻaauauina o polokalame faʻaititia o tau o le a mafai ona faʻamaluluina le faʻaitiitiga faʻaitiitiga i nisi itu, ae o le EBIT e faʻapea o le a tumau pea le leaga i le 2019-'20 tausaga atoa.

Ioe.Na'o se faamanatu vave.Ina ua uma le tatou Fonotaga Faaletausaga i le Aso Faraile na tea nei ma le [aso e faatino ai ananafi], o le asō, o loo i ai faamaumauga o aso mo le tufatufaga '18-'19, ma taeao, o le a totogi ai le tufatufaga.

O le mea moni, e i ai ni au fesili, o nisi o latou e fesoʻotaʻi ma le faʻatinoga i le kuata muamua, o nisi o latou i le vaaiga.Masalo sei o tatou faia i vaega.

I le vaega o le Sugar, na e ta'ua ai polokalame fa'asao tau o lo'o fa'aauau pea e fa'amalulu ai le tupe.Fa'amolemole fa'atatau le tele o tupe e te mana'o e ausia?Ma e le gata i lea, afai o loʻo e talanoa e uiga i le EBIT o loʻo tumau pea i le teritori le lelei, e mafai ona e faʻamalamalamaina atili pe o le a le tele o lena taunuuga le lelei?

Mo le vaega o Starch, na e ta'ua, ioe, o le kuata muamua na matua lagolagoina e upusii mo le paioefanol ona o le le lava o loʻo saofagā i lena mea.O le a se vaaiga, i lou manatu, mo le kuata o loma i lea tulaga?

Ona sosoo ai lea ma le vaega Fualaau, i le kuata muamua, na e taʻua ai aafiaga e tasi.E mafai ona e fa'atusatusaina le tele o le a'afiaga o nei a'afiaga e tasi?Ma o le a le mea e tatau ona avea ma avetaʻavale mo le faʻaleleia atili i le vaega Fua, aemaise lava faʻatinoga faʻatinoga?

Ma mulimuli ane, mulimuli ae le itiiti, mo le lafoga, o le a le mafuaʻaga o lenei fua faatatau o lafoga aoga maualuga?O le mea lea mo le taimi nei.

Ua lelei.E tusa ai ma le polokalame faʻasaoina o tau i le suka, o le mea moni, o loʻo tatou faʻatautaia uma tau o tagata faigaluega ma iai ni aʻafiaga iina.Ae o le mea autu o loʻo matou galulue i luga o se manatu o nofoa faigaluega.O lona uiga la tatou te mulimulitaia ma le tatou faalapotopotoga le tulaga e leai se quota, o lona uiga i atunuu taitasi, o le faalapotopotoga e -- production organization ma o le faatau ma isi galuega e tutotonu.E, mai lo'u itu, o le tau sefe.E faigata le fuaina o le EBIT leaga, e faʻatatau i le tulaga o faʻatoʻaga i lenei tausaga, o le a itiiti - pe sili atu le suka nai lo le tausaga talu ai, o lea e faigata ai ona faʻatusatusa i le taimi nei.

Ma o nei tau sefe, pe i ai sau faʻatusatusaga mo i latou pe ona o se mea lea --o lau meaaoga i totonu.

E le'o le taimi nei.O lea la o loo matou galulue pea i lena mea.E tusa ai ma le va'aiga o le ethanol, matou te fa'amoemoe o le a fa'aauau pea mo le vaiaso a sau se'ia o'o i le tautoulu ma e matua'i i luga atu o le tau fa'atatau ona o lenei suiga tele o le manaoga/sapalai i totonu o le Iuni a Europa.

E tusa ai ma aafiaga -- aafiaga leaga i le vaega o Fualaau aina, o lea ou te manatu ua uma ona ta'ua e i ai ni aafiaga leaga mai mea mata.O lea matou te vaʻai ai i se aafiaga le lelei e tusa ma le EUR 2 miliona o loʻo sau mai le mango ma strawberry ma le manaʻoga o le EUR 1.2 miliona ma le leaga o aʻafiaga i apu i Iukureini e tusa ma le EUR 0.7 miliona, o le aofaʻi o le EUR 2 miliona o loʻo sau mai nei taimi e tasi. i mea mata.E le gata i lea, o loʻo i ai a matou tupe faʻaalu a le aufaigaluega i se aofaʻiga e tusa ma le EUR 700,000 ma tau faʻaopoopo i tupe faʻaalu a le aufaigaluega o le EUR 400,000 i le EUR 500,000.Ona matou maua ai lea o le tele o isi aafiaga na sau mai le faʻaitiitia le tumau o voluma i itulagi eseese e tusa ma le EUR 1 miliona le aofaʻi.

EUR 4 miliona pe a faatusatusa i le tausaga talu ai.E $2 miliona la o mea mata e tasi le taimi;EUR 1 miliona, ou te fai atu, tau o tagata faigaluega;ma le EUR 1 miliona mai le pisinisi faagaioia e faatatau i voluma, ma isi.

Faamalie atu, faatasi ai ma le lafoga, ua uma ona ou taʻua, o le mea lea e mafua ona o tupe leiloa o loʻo tatou vaʻaia i le Sugar section, lea ua mafua ai ona maualuga le lafoga i le tausaga atoa o le '18-'19, o lea matou te faia. aua le fa'atupea nei tupe gau lafoga ona o le vaeluagalemu ile Sugar.

E leai se isi fesili i le taimi nei.Ou te manaʻo e toe tuʻuina atu ia Hannes Haider mo faʻamatalaga faaiu.

Ioe.Afai e leai nisi fesili, faafetai mo lou auai i le telefoni.Matou te moomoo ia te oe se aso manaia o totoe ma se taumafanafana manaia.Fa.

Tama'ita'i e ma alii, o lea ua maea le fono, ma e mafai ona motusia a outou laina.Faafetai mo lou auai.Ia manuia le aso.Tofa soifua.


Taimi meli: Iul-18-2019
WhatsApp Online Chat!